Jäteautonkuljettaja

Jäteautonkuljettajan työ on mukavaa sekä hyvin palkattua työtä. Kierrättäminen on trendikästä ja kuljetat arvotavaraa hyötykäyttöön. Teet merkityksellistä työtä yhteisen maapallomme eteen.

Asiakkaamme on iso ja vakavarainen alan toimija. Nykyaikainen kalusto tarjoaa hyvät työolosuhteet. Sinulla on jatkossa mahdollisuus työllistyä myös asiakkaamme kirjoille.

Jäteautonkuljettajan työ on jäteastioiden tyhjentämistä ja kuorma-autolla ajamista.
Tehtävä vaatii vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta. Tässä työssä pääset todellakin näyttämään ajotaitosi vaativimmissakin pihapiireissä. Opetamme tarvittavien laitteiden käytön kattavassa perehdytyksessä.

Työ on fyysistä ja hyvä yleiskunto on tarpeen. Asiakasystävällinen asenne tuo hyvää mieltä puolin ja toisin. Rauhallinen ote työhön on välttämätöntä työturvallisuudenkin valossa. Hyvä työmotivaatio ja reipas ote takaa mukavan työpaikan pitkäksi aikaa.

Saat meiltä reilun, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan. Varustamme sinut laadukkailla työvaatteilla ja –varustella. Tarvittaessa koulutamme ja järjestämme tarvittavat kurssit ja saat meiltä neuvoa ja opastusta työsuhdeasioissa.

Olemme työurasi tuki ja turva tarjoten rehellistä palvelua ja apua sinun tilanteeseesi sopivalla tavalla.

Kuulostaako hyvältä?

Kysy rohkeasti lisää:
Nea Nikulainen 0401812144 tai nea@anytime.fi